Koffietafels

Als het plechtige gedeelte van de uitvaart achter de rug is, kunt u de gasten een koffietafel aanbieden. Tegenwoordig gaat men vaak na de begrafenis of crematie naar een andere locatie. Zo kunnen familie en vrienden gezamenlijk op de uitvaart terugkijken en napraten. Meestal worden er broodjes, koffie, thee en vlaai geserveerd, maar men kan ook kiezen voor een meer uitgebreide koffietafel. De koffietafel kan uitgebreid worden met soep en andere warme gerechten. Een kop koffie of thee met een plak cake behoort natuurlijk ook nog altijd tot de mogelijkheden. Indien u zelf nog wensen heeft, laat het ons weten.

Bij steeds meer uitvaarten anno nu wordt gekozen voor een gezamenlijke borrel als afsluiting van de uitvaart. Onder het genot van een biertje, een goed glas wijn of een ander drankje wordt getoost op de overledene. Indien gewenst kunnen wij ook hapjes of luxe toastjes serveren.

Zalencentrum Vivaldi beschikt over twee gescheiden zalen die samengevoegd kunnen worden tot een geheel. Door deze constructie kunnen we kleinere koffietafels plaatsen als ook koffietafels voor 400 personen. Tevens beschikken wij over een parkeergelegenheid voor het zalencentrum.